Цени

Типове стаи Брой Цена
Двойна стая 2 40 лв.
Апартамент 4 65 лв.
Къща за гости 1 300 лв.
* Обявените цени са за 1 (една) нощувка
Къща за гости "Свети Никола" предлага настаняване в 2 стаи и 4 апартамента, всеки, от които имат индивидуален интериор в тематични цветове и разполага с всички удобства на съвремието за максимален комфорт. Има възможност да се наемат както отделни апартаменти, така и цялата къща. Ако се наеме цялата къща, цената на вечер е 300 лв. За работни срещи, обучения, презентации и други подобни делови събития, къщата за гости разполага и с конферентна зала.


Двойна стая:


Къща за гости "Свети Никола" предлага луксозно обзаведени двойни стаи тип студио. Всяка представлява едно просторно помещение с кът за спане с едно двойно или две отделни легла и всекидневен кът с мека мебел. Допълнителните удобства в стаите включват телевизор с кабелна телевизия, самостоятелна баня, интернет връзка.


Апартамент:


Къща за гости "Свети Никола" предлага и луксозно обзаведени апартаменти. Четири от тях представляват едно просторно помещение с кът за спане с едно двойно или две отделни легла, кът за сядане с мека мебел и кухненски бокс, оборудван с хладилник, фурна, котлони, аспиратор, мивка, микровълнова фурна. Другите два апартамента се състоят от отделна спалня и отделен хол с кухненските бокс. Удобствата в апартаментите включват телевизор с кабелна телевизия, самостоятелна баня, интернет връзка, климатик.Обадете се сега!

+359 889 10 10 10

+359 895 55 52 01

Цени

40лв. - Двойна стая

65лв. - Апартамент

300лв. - Цялата къща за гости

*цените са за 1 (една) нощувка