Цени

Типове стаи Брой Нощувки Цена
Двойна стая 2 1 50лв.
Апартамент 4 1 70лв.
Къща за гости 1 1 370лв.
Къща за гости 1 2 350лв.
Къща за гости 1 3 и повече 330лв.


( За Коледни и Новогодишни празници цената за Къщата за гости "Свети Никола" е ПО ДОГОВАРЯНЕ и не отговаря на редовните цени.
Моля обадете се предварително на следните телефони:
+359 897 400 400, +359 895 55 52 01." )


Къща за гости "Свети Никола" предлага настаняване в 2 стаи и 4 апартамента, всеки, от които имат индивидуален интериор в тематични цветове и разполага с всички удобства на съвремието за максимален комфорт. Има възможност да се наемат както отделни апартаменти, така и цялата къща. Ако се наеме цялата къща, цената на вечер е 370лв., за 2 нощувки по 350лв. и за 3 нощувки и повече по 330лв. на вечер. За работни срещи, обучения, презентации и други подобни делови събития, къщата за гости разполага и с конферентна зала.


Двойна стая:


Къща за гости "Свети Никола" предлага луксозно обзаведени двойни стаи тип студио. Всяка представлява едно просторно помещение с кът за спане с едно двойно или две отделни легла и всекидневен кът с мека мебел. Допълнителните удобства в стаите включват телевизор с кабелна телевизия, самостоятелна баня, интернет връзка.


Апартамент:


Къща за гости "Свети Никола" предлага и луксозно обзаведени апартаменти. Четири от тях представляват едно просторно помещение с кът за спане с едно двойно или две отделни легла, кът за сядане с мека мебел и кухненски бокс, оборудван с хладилник, фурна, котлони, аспиратор, мивка, микровълнова фурна. Другите два апартамента се състоят от отделна спалня и отделен хол с кухненските бокс. Удобствата в апартаментите включват телевизор с кабелна телевизия, самостоятелна баня, интернет връзка, климатик.Обадете се сега!

Цени

Двойна стая - 50лв.*

Апартамент - 70лв.*

Цялата къща за гости - 370лв.*

* (цените са за 1 нощувка)

Цялата къща за гости - 350лв.

(за 2 нощувки)

Цялата къща за гости - 330лв.

(за 3 нощувки)

За Коледни и Новогодишни празници цената за Къщата за гости "Свети Никола" е ПО ДОГОВАРЯНЕ